Seenesalat

Seenesalat

Toiduained

  • Leib, saib

    (1.7 viilu) 50g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 60g

  • Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere) logo

    (2.2 spl) 55g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.8 spl) 45g

  • Šampinjon/Portobello

    (8 peotäit) 230g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.6 tk) 45g

Valmistamine

  • Keeda tasasel tulel muna 10 minutit.
  • Haki soolaseened ja sibul.
  • Lisa seentele ja sibulale ka hapukoor, kodujuust ning keedetud muna.
  • Maitsesta vastavalt soovile.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks