Soe kalkunisalat

Soe kalkunisalat

Toiduained

  • Kartul

    (1.2 tk) 180g

  • Kalkunifilee (rasva 1,5%)

    95g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1.2 spl) 30g

  • Paprika

    (1 tk) 30g

  • Tomat

    (1 tk) 25g

  • Värske kurk

    (0.1 tk) 30g

Valmistamine

  • Keeda või auruta kartulid pehmeks. Veel maitsvama tulemuse saad, kui kasutad eelnevalt keedetud kartuleid ning praed need pannil kuldpruuniks.
  • Lõika kalkuni rinnafilee kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista filee. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
  • Tükelda paprika, lõika tomatid sektoriteks, soovi korral võid lisada ka sibulat ja küüslauku.
  • Kuumuta pannil õlis köögivilju tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ja sega juurde palsamiäädikas.
  • Sega juurde tükeldatud kartulid, kalkuni rinnafilee ja hakitud basiilikulehed. Lisa ka hapukoor.
  • Serveeri kohe.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks