Peedi-kartuli-suitsukalasalat

Peedi-kartuli-suitsukalasalat

Toiduained

  • Suitsukala (rasvasem kala)

    115g

  • Kartul

    (0.8 tk) 115g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.8 tk) 115g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.4 tk) 20g

  • Sinep

    (0.4 tl) 3g

  • Mädarõigas

    3g

Valmistamine

  • Keeda kartul ja peet, kui see on toores.
  • Lõika keedetud kartul ja peet sektoriteks ning viiluta marineeritud kurgid.
  • Tõsta peet, kartul ja kurk taldrikule, maitsesta soola ja pipraga.
  • Puhasta suitsukala ja lisa koos salatilehtedega taldrikule.
  • Sega kastmeks kokku oliiviõli, sinep ja mädarõigas.
  • Vala kaste salatile ning serveeri.
  • Võid lisada ka meelepäraseid vabavara toiduaineid.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks