Peedi-kartuli-suitsukalasalat

Peedi-kartuli-suitsukalasalat

Toiduained

  • Suitsukala (rasvasem kala)
  • Kartul
  • Peet, keedetud või toores
  • Õli (erinevad)
  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)
  • Sinep
  • Mädarõigas

Valmistamine

  • Keeda kartul ja peet, kui see on toores.
  • Lõika keedetud kartul ja peet sektoriteks ning viiluta marineeritud kurgid.
  • Tõsta peet, kartul ja kurk taldrikule, maitsesta soola ja pipraga.
  • Puhasta suitsukala ja lisa koos salatilehtedega taldrikule.
  • Sega kastmeks kokku oliiviõli, sinep ja mädarõigas.
  • Vala kaste salatile ning serveeri.
  • Võid lisada ka meelepäraseid vabavara toiduaineid.
`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks