Maasika-fetasalat

Maasika-fetasalat

Toiduained

  • Maasikad logo

    (1.9 kl) 225g

  • Feta / Fitaki juust (rasva 24%)

    (3.8 spl) 30g

  • Seedermänniseemned

    (1.2 spl) 12g

  • sepik Fitlap (Leibur) logo

    (1.3 viilu) 25g

  • Oliiviõli (Kreeta Maitsed) logo

    (1.7 tl) 5g

  • Palsamiäädikas

    (2 tl) 10g

Valmistamine

  • Rösti sepik ja lõika väikesteks tükkideks.
  • Pese maasikad ja tükelda.
  • Lisa maasikatele basiilikulehti. Võid neid kergelt katki rebida.
  • Lisa ka oliiviõli ja palsamiäädikas ning sega.
  • Tõsta maasikatele sepikutükikesed, feta/fitaki juust ja raputa peale seedermänniseemneid.
  • Serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks