Kitsejuustusalat mee-sinepi kastmega (low carb)

Kitsejuustusalat mee-sinepi kastmega (low carb)

Toiduained

  • Valgehallitusjuust kitsepiimast (Andri-Peedo)

    (0.5 pk) 60g

  • Leib, sepik (kaera, rukki, täistera)

    (1.5 tk) 30g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Päevalilleseemned

    (0.3 spl) 3g

  • Kõrvitsaseemned, kuivatatud logo

    (0.3 spl) 3g

  • Tomat

    (1 tk) 80g

  • Mesi

    (0.7 tl) 4g

  • Roheline salatisegu

    (2.4 peotäit) 40g

  • Värske kurk

    (0.3 tk) 70g

  • Sinep

    (0.1 tl) 1g

Valmistamine

  • Lõika kitsejuust sobivateks tükkideks ning küpseta eelkuumutatud 170-kraadises ahjus ca 5-7 minutit.
  • Rösti sepik ja lõika seejärel väiksemateks tükkideks.
  • Aseta taldriku põhja salatisegu, seejärel lao peale tükeldatud tomat ja kurk.
  • Kõige peale pane sepiku krutoonid, seemned ja kitsejuust.
  • Sega kastmeks kokku mesi, õli, sinep, sidrunimahl, sool ja pipar.
  • Nirista kaste salatile ja serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

"Low carb" tähistus märgib seda, et antud toidus on tavapärasest vähem süsivesikuid. Vahel tarbimiseks väga sobilikud, ent tasub meelde jätta, et keha vajab ka süsivesikuid. 

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks