Kikerherne-fetajuustu salat

Kikerherne-fetajuustu salat

Toiduained

  • Kikerherned, konserveeritud, nõrutatud

    (16 spl) 160g

  • Feta / Fitaki juust (rasva 16%)

    (6.3 spl) 50g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Kirsstomat

    (7 tk) 105g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Spinat

    (2 peotäit) 30g

Valmistamine

  • Nõruta kikerherned.
  • Aseta taldrikule spinat, kirsstomatid, tükeldatud sibul ja kikerherned.
  • Lisa basiilik, maitsesta soola, pipra ja soovi korral ka tšilliga.
  • Lisa salatile tükeldatud feta juust.
  • Nirista peale oliiviõli.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks