Kanakauss

Kanakauss

Toiduained

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    110g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 30g

  • Mango, värske või külmutatud

    (0.1 tk) 60g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Seesamiseemned

    (0.5 spl) 5g

  • Edamame oad

    20g

  • Kirsstomat

    (3 tk) 40g

  • Roheline salatisegu

    (1.8 peotäit) 30g

  • Porgand

    (0.4 tk) 25g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Kookosvesi (naturaalne)

    (0.2 kl) 45g

  • Punane kapsas

    (0.3 peotäit) 15g

  • Spinat

    (1 peotäit) 15g

Valmistamine

  • Maitsesta kanafilee soola ja pipraga (võid lisada meelepäraseid ürte) ning küpseta ahjus fooliumis või grillil.
  • Keeda riis.
  • Koori porgand ja lõika ribadeks. Ribasta punane kapsas.
  • Aseta kaussi salatimix, spinat, porgand, edamame oad, punane kapsas ja kirsstomatid.
  • Lisa riis, sibul, pool mango kogusest ja küpsetatud kanafilee.
  • Kastmeks püreesta ülejäänud pool kogust mangot mündiga. Lisa oliiviõli, kookosvesi ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Nirista kaste salatile.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks