Bulguri-valgehallitusjuustukauss (bowl)

Bulguri-valgehallitusjuustukauss (bowl)

Toiduained

  • Bulgur

    (0.2 kl) 40g

  • Valgehallitusjuust (rasva 24%)

    35g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 60g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,5%) (Tere) logo

    (3.5 spl) 70g

  • Kirsstomat

    (4 tk) 50g

  • Roheline salatisegu

    (0.9 peotäit) 15g

  • Idud/võrsed

    (0.3 peotäit) 10g

Valmistamine

  • Tegemist on Maarika Hiiemäe loodud retseptiga.
  • Keeda muna, jahuta ja koori.
  • Keeda soolaga maitsestatud vees bulgur valmis (ca 10-15 min).
  • Sega kastmeks kokku maitsestamata jogurt, küüslauk, sidrunimahl ja sool.
  • Lao kõik koostisosad kaussi.
  • Serveeri kastmega (vala peale või tõsta eraldi kastmekausikesse).

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks