Orsoto veiseliha ja seentega

Orsoto veiseliha ja seentega

Toiduained

  • Odrakruup

    40g

  • Veiseliha, välisfilee (rasva 5%)

    85g

  • Veisepuljong (Food Studio)

    (1 kl) 255g

  • Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)

    10g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Šampinjon/Portobello

    (2 peotäit) 45g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Loputa kruubid.
  • Koori ja tükelda sibul ning küüslauk.
  • Pruunista sibul ja küüslauk poti põhjas poole koguse õliga. 
  • Lisa kruubid, kuumuta läbi.
  • Lisa eelnevalt kuumutatud puljong. Hauta kruupe kaane all madalal kuumusel. Vajadusel lisa vett.
  • Prae ülejäänud õlis tükeldatud seened ja veiseliha. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Kui kruubid on pehmed, sega hulka liha ja seened.
  • Serveerides raputa peale riivitud parmesani.
  • Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks