Tatra-kodujuustusalat peediga

Tatra-kodujuustusalat peediga

Toiduained

  • talukodujuust murulauguga (Nopri) logo

    (4.8 spl) 120g

  • Tatar

    (0.2 kl) 40g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.6 tk) 105g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1.8 tk) 90g

Valmistamine

  • Keeda tatar valmis ja jahuta.
  • Sega tatar kodujuustuga.
  • Riivi hulka keedetud peet ja marineeritud kurk.
  • Maitsesta soola ja soovi korral ka pipraga ning sega salat korralikult läbi.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks