Täidetud paprikad

Täidetud paprikad

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 95g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 35g

  • Mozzarella juust (rasva 19%)

    (0.1 pk) 15g

  • Paprika

    (1 tk) 100g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (3.5 spl) 35g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Keeda riis.
  • Lõika paprika “kaas” pealt ära, eemalda seemned.
  • Haki sibul ja küüslauk ning küpseta õlis klaasjaks, lisa hakkliha ja küpseta läbi. Lisa segule tomatipasta, keedetud riis ning maitseained.
  • Täida paprikad seguga ning tõsta ahjuvormi.
  • Vala põhja klaas puljongit või vett, kata vorm fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures 10 minutit, alanda temperatuuri 180 kraadini ja küpseta veel 30 minutit.
  • Eemalda foolium, puista peale riivjuustu, lase juustul ahjus sulada ja serveeri. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks