Suvikõrvitsapannkoogid juustuga

Suvikõrvitsapannkoogid juustuga

Toiduained

  • Jahu, odrajahu

    (3.5 spl) 35g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (1.8 viilu) 30g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 50g

  • Suvikõrvits

    (0.9 tk) 225g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (0.8 spl) 20g

  • Jogurt, maitsestamata (rasva 0,5%)

    (2.5 spl) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.4 tk) 30g

Valmistamine

  • Riivi jämedama riiviga suvikõrvits. Pigista kätega välja liigne vedelik.
  • Sega suvikõrvitsa hulka hakitud sibul, odrajahu, muna ja riivitud juust.
  • Maitsesta segu soola ja pipraga. Vormi käte vahel taignast pätsikesed ja küpseta pannil mõlemalt poolt pruuniks.
  • Kastmeks sega kokku hapukoor ja jogurt.
  • Soovi korral haki sisse sibulapealseid või murulauku.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri pannkoogid koos kastmega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks