Suitsusinepiga seapraad ahjuköögiviljadega

Suitsusinepiga seapraad ahjuköögiviljadega

Toiduained

  • sealihast suitsusinepiga ahjupraad (Nõo Lihatööstus) logo

    100g

  • Kartul

    (0.8 tk) 120g

  • Porgand

    (1.6 tk) 110g

  • Kapsas

    (2.1 peotäit) 125g

  • Kreeka jogurt (rasva 4%)

    (1.8 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.2 tk) 10g

Valmistamine

  • Koori kartul ja porgand ning lõika tükkideks.
  • Pese ja lõika kapsas ka tükkideks (mitte väga väikeseks).
  • Pane köögiviljad kaussi, nirista peale õli ning maitsesta soola ja meelepäraste ürtidega.
  • Eelkuumuta ahi 170 kraadini.
  • Aseta ahjuplaadile liha ja köögiviljad ning küpseta ca 40 minutit.
  • Sega vahepeal köögivilju ja kui need enne valmis saavad, võta ahjuplaadilt ära.
  • Lihale krõbedama kooriku saamiseks küpseta lihatükki lõpus pöördrežiimil ca 5 minutit.
  • Tükelda marineeritud kurk hästi väikesteks kuubikuteks ning lisa Kreeka jogurtisse. Maitsesta soolaga, sega läbi.
  • Serveeri liha ahjuköögiviljade ja Kreeka jogurti kastmega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks