Selge kalasupp

Selge kalasupp

Toiduained

  • Mintaifilee

    130g

  • Bataat (maguskartul)

    80g

  • Õli (erinevad)

    (2.7 tl) 8g

  • Kalapuljong (Food Studio)

    (2.3 kl) 585g

  • Brokoli

    (1.2 peotäit) 60g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (2.5 spl) 25g

  • Porgand

    (0.7 tk) 50g

  • Porrulauk

    (1 tk) 40g

Valmistamine

  • Koori ja tükelda köögiviljad.
  • Pruunista poti põhjas õlis porru ja porgand.
  • Vala peale puljong ja lase keema.
  • Lisa tükeldatud bataat, keeda veidi.
  • Seejärel lisa brokoli õisikud. Keeda paar minutit.
  • Lõpus lisa herned ja tükeldatud kalafilee.
  • Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
  • Serveerimisel raputa peale hakitud tilli.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks