Lõhesupp

Lõhesupp

Toiduained

  • Lõhe

    105g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Porgand

    (1.2 tk) 85g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (2.9 spl) 20g

  • Suvikõrvits

    (0.3 tk) 75g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Koori ja tükelda kartulid, porgandid, sibul ja suvikõrvits.
  • Kuumuta tükeldatud köögiviljad poti põhjas tilgas õlis.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Vala peale vesi, kuumuta keemiseni ja keeda 20 minutit nõrgal tulel.
  • Lõika kala tükkideks.
  • Võta supp pliidilt, tõsta pool köögiviljadest kõrvale, ülejäänud püreesta.
  • Kalla supi sisse kohvikoor, välja tõstetud köögiviljad ja kala.
  • ​Kuumuta keemiseni.
  • Soovi korral maitsesta veel soola ja pipraga.
  • Serveeri sidrunisektorite ja maitserohelisega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks