Hakklihasupp

Hakklihasupp

Toiduained

  • Hakkliha, veise (rasva 6%)

    100g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (5.5 spl) 55g

  • Porgand

    (1.3 tk) 90g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.4 spl) 10g

  • Kapsas

    (0.8 peotäit) 45g

  • Sibul (valikuline)

    (0.4 tk) 30g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Koori sibul, porgand ja kartul.
  • Prae hakkliha koos riivitud porgandi ja tükeldatud sibulaga tilgas õlis kergelt pruuniks.
  • Lõika kartulid ja kapsas kuubikuteks ja pane koos hernestega keevasse vette. Keeda nõrgal tulel poolpehmeks.
  • Lisa liha koos porgandi ja sibulaga supile ning keeda veel 8-10 minutit.
  • Serveeri hapukoorega ja puista soovi korral peale maitserohelist.
    Kas teadsid, et saad selle retsepti asemel süüa midagi muud?
    Kasuta ülal otsingukasti ja otsi endale uus retsept meeldiva toiduaine või retsepti nime järgi. Igaks toidukorraks on sul valida 400 retsepti vahel. Kõik on kaalu langetamiseks sobilikud.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks