Seenekaste kartuli ja kodujuustusalatiga

Seenekaste kartuli ja kodujuustusalatiga

Toiduained

  • Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere) logo

    (4.6 spl) 115g

  • Kartul

    (0.8 tk) 125g

  • Jahu, riisijahu

    (0.5 spl) 15g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Piim (rasva 2,5%)

    (0.3 kl) 65g

  • Šampinjon/Portobello

    (4 peotäit) 115g

  • Kirsstomat

    (4 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Tükelda seened ja sibul. 
  • Prae sibul pannil õlis kuldseks. 
  • Seejärel lisa juurde ka hakitud seened. 
  • Prae seni kuni seened on valmis, maitsesta soola, pipraga.
  • Lisa sibula-seenesegule jahu. Kuumuta kergelt läbi. 
  • Lisa segule juurde piim. Soovi korral võid lisada maitse järgi ka puljongit või vett.
  • Lase keema ning keeda seejärel madalal kuumusel ca 5 minutit. 
  • Maitsesta meelepäraste ürtidega. 
  • Serveeri keedetud kartulite ja kodujuustu-tomatisalatiga. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks