Sea sisefilee kartuli ja koorese praekastmega

Sea sisefilee kartuli ja koorese praekastmega

Toiduained

  • Sealiha, sisefilee

    100g

  • Kartul

    (1 tk) 155g

  • Koorene praekaste Bechamel (Food Studio)

    (0.5 pk) 160g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Kapsas

    (1 peotäit) 60g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori ja keeda kartulid soolvees.
  • Lõika sea sisefilee ca 1,5 cm medaljonideks.
  • Prae medaljonid koos sibulaga pannil õlis. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Riivi kapsas ja kurk. Maitsesta.
  • Kui kartul ja liha on valmis, kuumuta praekastet.
  • Serveeri sealiha keedukartuli, koorese praekastme ja kapsa-kurgisalatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks