Salat grillitud köögiviljade, virsiku ja fetaga

Salat grillitud köögiviljade, virsiku ja fetaga

Toiduained

  • Feta / Fitaki juust (rasva 16%)

    (6.3 spl) 50g

  • Virsik

    (1 tk) 150g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Seemnesegu (päevalille-, kõrvitsa-, seedermänniseemned)

    5g

  • Paprika

    (1 tk) 100g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.9 tk) 70g

  • Kirsstomat

    (7 tk) 100g

  • Baklažaan

    (0.3 tk) 100g

  • Šampinjon/Portobello

    (4 peotäit) 100g

  • Suvikõrvits

    (0.3 tk) 70g

Valmistamine

  • Pese köögiviljad ja virsikud.
  • Lõika baklažaan pikkupidi viiludeks ja raputa peale soola, lase paar minutit seista. Hiljem lõika suuremateks kuubikuteks.
  • Koori sibul ja lõika neljaks sektoriks, eralda kihid.
  • Lõika suvikõrvits pikkupidi pooleks ja seejärel viiluta. Lõika paprika suuremateks tükkideks.
  • Poolita šampinjonid (kui kasutad portobellot, lõika väiksemateks tükkideks), kirsstomatid jäta terveks.
  • Eemalda virsikutel kivid ja lõika sektoriteks.
  • Sega virsikud ja köögiviljad õli, soola, pipra ja hakitud värske tüümianiga.
  • Grilli virsikuid ja köögivilju grillpannil või fooliumalusel (pane põhja küpsetuspaber) neid aeg-ajalt segades.
  • Kui virsikud ja köögiiljad valmis, pane need kaussi, lisa juurde tilgake palsamiäädikat ja sega.
  • Pudista peale feta juustu ning raputa peale ka seemnesegu.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks