Valmistamine
- Pese köögiviljad ja virsikud.
- Lõika baklažaan pikkupidi viiludeks ja raputa peale soola, lase paar minutit seista. Hiljem lõika suuremateks kuubikuteks.
- Koori sibul ja lõika neljaks sektoriks, eralda kihid.
- Lõika suvikõrvits pikkupidi pooleks ja seejärel viiluta. Lõika paprika suuremateks tükkideks.
- Poolita šampinjonid (kui kasutad portobellot, lõika väiksemateks tükkideks), kirsstomatid jäta terveks.
- Eemalda virsikutel kivid ja lõika sektoriteks.
- Sega virsikud ja köögiviljad õli, soola, pipra ja hakitud värske tüümianiga.
- Grilli virsikuid ja köögivilju grillpannil või fooliumalusel (pane põhja küpsetuspaber) neid aeg-ajalt segades.
- Kui virsikud ja köögiiljad valmis, pane need kaussi, lisa juurde tilgake palsamiäädikat ja sega.
- Pudista peale feta juustu ning raputa peale ka seemnesegu.
Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.