Riisinuudlikauss külmsuitsulõhe ja kimchiga

Riisinuudlikauss külmsuitsulõhe ja kimchiga

Toiduained

  • Lõhefilee (külmsuitsu) (M.V.Wool) logo

    60g

  • Riisinuudlid

    25g

  • Avokaado

    (0.4 tk) 35g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,6%)

    (2 spl) 40g

  • Seesamiseemned

    (0.3 spl) 3g

  • kimchi (hapendatud kapsasalat)

    50g

  • Porgand

    (0.7 tk) 50g

  • mangopüree, 100%, lisatud suhkruta

    (0.8 spl) 15g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Redis

    (2 tk) 25g

  • Spinat

    (2 peotäit) 20g

Valmistamine

  • Keeda riisinuudlid soolvees valmis ja loputa külma vee all.
  • Koori porgand ning lõika peenikesteks ribadeks.
  • Viiluta redis ning puhasta ja viiluta avokaado.
  • Lõika kurk ribadeks.
  • Pane sügavasse taldrikusse või väikesesse kaussi riisinuudlid, spinat, porgand, redis, kimchi, avokaado, kurk ja külmsuitsulõhe.
  • Sega kokku jogurt ja mangopüree ning maitsesta veidikese soolaga.
  • Lisa kaste salatikomponentide juurde ning raputa peale seesamiseemneid.
  • Serveeri.
  • Enne sööma asumist sega korralikult läbi.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks