Plov tomatipastaga

Plov tomatipastaga

Toiduained

  • Sealiha, sisefilee

    115g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (6 spl) 60g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Loputa riis mitu korda läbi ning jäta külma vette ligunema.
  • Lõika liha väikesteks tükkideks.
  • Pruunista liha pannil tilgas õlis.
  • Haki sibul ja porgand.
  • Lisa lihale sibul, porgand ja purustatud küüslauk.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Kui liha on küps, lisa pannile pitsa ja pasta kaste.
  • Tõsta segu pannilt soovitatavalt paksu põhjaga potti.
  • Lisa riisi ja vett nii, et see kataks kogu segu ~1cm võrra.
  • Maitsesta.
  • Hauta tasasel tulel umbes 25 minutit või kuni riis on valmis. 
  • Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks