Peedisalat marineeritud kohafileega

Peedisalat marineeritud kohafileega

Toiduained

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (2.2 spl) 55g

  • Kartul

    (0.9 tk) 140g

  • Peet, keedetud või toores

    (2.3 tk) 150g

  • Kohafilee marinaadis (Uustalu Kalatööstus) logo

    80g

  • Porgand

    (1 tk) 70g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Dijon sinep

    3g

Valmistamine

  • Pese kartul ja porgand ning keeda koos koorega valmis.
  • Keeda peet või osta poest keedetud peet.
  • Jahuta keedetud köögiviljad maha ja koori need.
  • Tükelda kaussi kartul, porgand ja peet. Võid peeti ka hoopis riivida.
  • Tükelda marineeritud kurk ja haki sibul (kui sulle sibul ei meeldi, jäta see lihtsalt ära).
  • Lisa kohafilee. Võid julgelt panna koos kallerdisega.
  • Maitsesta soolaga ning lisa hapukoor ja sinep.
  • Sega korralikult läbi ja serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks