Peedi ja kitsejuustu salat

Peedi ja kitsejuustu salat

Toiduained

  • Peet, keedetud või toores

    (4.5 tk) 295g

  • Kitsepiimajuust (rasva 32%)

    30g

  • Kalkuni kintsuliha, nahata (rasva 2,5%)

    80g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Tomat

    (1 tk) 80g

  • Hiina kapsas

    (1 peotäit) 45g

  • Rukola

    (1 peotäit) 10g

Valmistamine

  • Prae pannil kalkuni kintsuliha.
  • Tükelda tomat, peet, hiina kapsas, basiilik ja laota taldrikule.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Laota salatile küpsetatud kintsuliha ja juust.
  • Piserda üle tilga oliiviõliga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks