Pasta lehtkapsapestoga

Pasta lehtkapsapestoga

Toiduained

  • Makaronid, gluteenivabad

    40g

  • Kreeka pähklid

    (7 tk) 14g

  • Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)

    15g

  • Lehtkapsas logo

    130g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

Valmistamine

  • Pane makaronid soolvette keema.
  • Ca 5 minutit enne makaronide valmimist lisa potti lehtkapsas, millelt on eemaldatud jämedamad rootsud.
  • Kui makaronid valmis, tõsta lehtkapsas potist välja, kurna makaronid ja loputa külma vee all.
  • Rösti kreeka pähklid kergelt kuival pannil.
  • Pesto valmistamiseks püreeri või blenderda purustatud küüslauk, oliiviõli, keedetud lehtkapsas, 2/3 kreeka pähklite kogusest, riivitud parmesan, tilgake sidrunimahla, sool ja pipar. Soovi korral võid sisse riivida ka natuke sidrunikoort.
  • Lisa makaronid ja pesto pannile, sega läbi ja kuumuta korraks.
  • Serveerides raputa peale järelejäänud purustatud kreeka pähklid.
  • Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks