Pasta hakklihaga

Pasta hakklihaga

Toiduained

  • Hakkliha, sea (rasva 5%)

    (4 spl) 100g

  • Makaronid, gluteenivabad

    35g

  • Kikerherned, konserveeritud, nõrutatud

    (3.5 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (3.6 spl) 25g

  • Konservtomatid, purustatud

    70g

Valmistamine

  • Lisa poti põhja õli.
  • Prae hakkliha kergelt pruuniks.
  • Maitsesta soola ja pipraga. 
  • Lisa makaronid, vala peale vesi ning tomatipüree.
  • Vett vala niipalju, et makaronid oleks veega kaetud. 
  • Keeda senikaua, kui makaronid on valmis. 
  • Vala juurde kikerherned ja kohvikoor. 
  • Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola.
  • Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks