Oa-juustusalat suitsukanaga

Oa-juustusalat suitsukanaga

Toiduained

  • Juustupulgad Pik-Nik (rasva 20,8%) logo

    (2 tk) 40g

  • Punased oad, konserveeritud, nõrutatud

    (4.3 spl) 85g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1.2 spl) 30g

  • Broilerifilee, suitsutatud (rasva 3,7%)

    40g

  • Ananass

    (0.1 tk) 50g

  • Kreeka jogurt (rasva 4%)

    (1.3 spl) 25g

  • Värske kurk

    (0.4 tk) 100g

Valmistamine

  • Nõruta oad ja loputa külma vee all. Pane kaussi.
  • Tükelda juurde suitsukana, värske kurk, Pik-Nik juust ja ananass (võid soovi korral kasutada ka konservananassi, kuid jälgi, et see oleks kindlasti omas mahlas, mitte siirupis).
  • Maitsesta soola, pipra ja muude meelepäraste maitseainetega ning lisa juurde hapukoor ja Kreeka jogurt.
  • Sega korralikult läbi ja serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks