Lõhekauss (bowl)

Lõhekauss (bowl)

Toiduained

  • Lõhefilee (soolatud)

    90g

  • Kikerherned, konserveeritud, nõrutatud

    (8.5 spl) 85g

  • Edamame oad

    30g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Punane kapsas

    (1 peotäit) 60g

  • Seesamiseemned

    (0.2 spl) 2g

  • Wakame (vetikas), leotatud vees

    30g

  • Mesi

    (0.2 tl) 1g

  • Palsamiäädikas

    (0.2 tl) 1g

  • Sinep

    (0.1 tl) 1g

Valmistamine

  • Lõika lõhefilee kuubikuteks.
  • Tükelda punane kapsas. 
  • Nõruta ja loputa kikerherned külma vee all.
  • Lao kõik toorained üksteise kõrvale kaussi.
  • Kastmeks sega kokku oliiviõli, palsamiäädikas, mesi ja sinep. 
  • Vala kaste koostisainetele peale.
  • Raputa peale seesamiseemneid ja serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks