Lõhe köögiviljariisi ja tillikastmega

Lõhe köögiviljariisi ja tillikastmega

Toiduained

  • Lõhe

    95g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 35g

  • Porgand, mais, hernes (Härmavili) logo

    (10 spl) 100g

  • Tillikaste (Future Food) logo

    (1.5 spl) 30g

Valmistamine

  • Keeda riis soolvees valmis.
  • Hauta pannil kaane all madalal kuumusel porgandi-maisi-herne segu. Ei ole vaja õli lisada, vajadusel pane tilgake vett.
  • Lisa köögiviljade juurde riis ja kurkum ning sega korralikult läbi.
  • Pane kala pannile nahk allpool. Maitsesta soolaga.
  • Lisa panni põhja tilgake vett ning kuumuta madalal kuumusel kaane all seni kuni kala on valmis. Kala ei ole vaja keerata. Vajadusel lisa vett juurde. Nii valmistades jääb kala hõrk ja mahlane.
  • Ära kala üle küpseta!
  • Serveeri lõhet köögiviljariisi ja tillikastmega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks