Lindströmi kotletid küüslaugukartuliga

Lindströmi kotletid küüslaugukartuliga

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.4 pk) 110g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Õli (erinevad)

    (2 tl) 6g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.3 tk) 85g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Sinep

    (1.4 tl) 10g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 5g

Valmistamine

  • Riivi porgandid ja peedid ning tükelda sibul.
  • Sega köögiviljad hakklihaga. 
  • Maitsesta hakkliha-köögiviljasegu sinepi, soola ja pipraga. 
  • Prae kotletid õlis kuldpruuniks.
  • Keeda kartul koos küüslauguga pehmeks.
  • Tee tomati-kurgisalat, maitsesta soola ja pipraga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks