Leivasupp õuna ja kohupiimavahuga

Leivasupp õuna ja kohupiimavahuga

Toiduained

  • Vahukoor (rasva 35%)

    (3.5 spl) 35g

  • Leib, rukkileib

    (2 viilu) 55g

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 0,5%)

    (5.4 spl) 135g

  • Õun

    (0.1 tk) 20g

  • Vesi

    (1 kl) 200g

Valmistamine

  • Murra leib tükkideks ja pane vette 10 minutiks likku.
  • Seejärel purusta leib kahviga.
  • Koori ja tükelda õun.
  • Pane leib koos õunatükkidega potti ja vajadusel lisa veel vett.
  • Maitsesta kaneeli, vanilli ja steviaga.
  • Keeda leivasuppi umbes 10-15 minutit.
  • Valmista kohupiimavaht. Selleks vahusta mikseriga vahukoor ning lisa sinna kohupiim.
  • ​Maitsesta steviaga.
  • Serveeri leivasuppi kohupiimavahuga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks