Kohupiima-toorjuustukook

Kohupiima-toorjuustukook

Toiduained

  • Mandlijahu

    (2.3 spl) 23g

  • Toorjuust (rasva 21,5%-24%)

    (2.7 spl) 40g

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 5%)

    (0.2 pk) 45g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 35g

  • Või (rasva 82%)

    (1 tl) 5g

  • Kakaopulber

    2g

  • Maasikad

    (0.1 kl) 10g

Valmistamine

  • Sega kokku mandlijahu, sulatatud või, muna (1/4 muna arvesta põhja jaoks), kaneel, kakao ning soovi korral stevia.
  • Pressi vormi põhja ühtlase kihina.
  • Sega kokku toorjuust, kohupiim, sidrunimahl, munad (3/4 munadest pane täidise sisse).
  • Magusta vastavalt maitsele steviaga, vaniljega ning kõige lõpus riivi sisse sidrunikoor.
  • Vala segu vormi.
  • Küpseta ahjus 170 kraadiga ca 1 tund kuni pealt kuldpruun. Küpsemise ajaks tõsta ahju põhja veega täidetud vorm.
  • Kook maitseb paremini järgmisel päeval.
  • Kaunista maasikatega.
  • Soovitame teha korraga ca 8-kordse koguse. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks