Krevetisalat tillikastmega (low carb)

Krevetisalat tillikastmega (low carb)

Toiduained

  • Leib, seemneleib

    (0.8 viilu) 30g

  • Krevetid, kooritud, keedetud

    90g

  • Vutimuna

    (3 tk) 45g

  • Läätsed, konserveeritud (soolvees)

    (0.3 pk) 60g

  • Kookosrasv/õli

    (0.8 tl) 4g

  • Tillikaste (Future Food) logo

    (1.5 spl) 30g

  • Jääsalat

    (2 peotäit) 100g

  • Roheline salatisegu

    (2.9 peotäit) 50g

  • Värske kurk

    (0.3 tk) 70g

Valmistamine

  • Lõika seemneleivast nii õhukesed viilud kui saad.
  • Pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus mõned minutid kuni leib on krõbe.
  • Keeda vutimunad ja jahuta.
  • Kuumuta pannil õli ja lisa krevetid. Kuumuta mõned minutid.
  • Rebi taldrikule jääsalat ja lisa meelepärane roheline salatisegu.
  • Tükelda juurde kurk ja lisa nõrutatud ja külma vee all loputatud läätsed.
  • Koori munad, poolita ja lisa taldrikule.
  • Lõpuks lisa ka krevetid ja krõbedad leivatükid.
  • Nirista peale tillikaste ja serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks