Kreemine tatrapuder seente ja kana kintsulihaga

Kreemine tatrapuder seente ja kana kintsulihaga

Toiduained

  • Tatar

    (0.2 kl) 45g

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    80g

  • Sulatatud juust (rasva 18-19%)

    (4 tl) 20g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Šampinjon/Portobello

    (3 peotäit) 70g

Valmistamine

  • Keeda tatar.
  • Kui puder valmis, lisa tilk sulatatud juustu.
  • See annab mõnusa kreemise tekstuuri.
  • Maitsesta soolaga.
  • Prae kana kintsuliha pannil koos seentega kuldpruuniks.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri putru koos kana-seeneseguga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks