Kõrvitsa-porgandipüreesupp

Kõrvitsa-porgandipüreesupp

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    100g

  • Porgand

    (2.7 tk) 190g

  • Kõrvits

    (8 peotäit) 400g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Sulatatud juust (rasva 18-19%)

    (3 tl) 15g

  • Kõrvitsaseemned, kuivatatud logo

    (0.4 spl) 4g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 10g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Keeda tükeldatud kõrvits, porgand ja sibul.
  • Tükelda broileri kintsuliha ja prae tilgas õlis.
  • Kui köögiviljad on pehmed, tõsta tulelt, lisa sulatatud juust ja püreesta saumikseriga.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Rösti kõrvitsaseemned ilma õlita pannil.
  • Serveeri praetud kintsuliha tükkide ja kõrvitsaseemnetega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks