Kõrvitsa-porgandipüreesupp kanaga

Kõrvitsa-porgandipüreesupp kanaga

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    95g

  • Porgand

    (3.9 tk) 275g

  • Kõrvits

    (8.3 peotäit) 415g

  • Toorjuust (rasva 21,5%-24%)

    (1.3 spl) 20g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 25g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

  • Roheline salatisegu

    (0.6 peotäit) 10g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Tükelda kooritud kõrvits, porgand, küüslauk ja sibul.
  • Pane potti ning vala peale vesi (vett võid alati panna nii palju kui soovid).
  • Keeda köögiviljad pehmeks, kurna ning aseta kaussi. Jälgi, et keeduvedelik jääks kindlasti alles.
  • Lisa köögiviljadele toorjuust.
  • Püreeri köögiviljad saumikseriga, lisades järk-järgult kuuma keeduvedelikku.
  • Vett lisa täpselt nii palju, kui paksu püreesuppi soovid.
  • Maitsesta soolaga.
  • Tükelda broileri kintsuliha ja prae tilgas õlis.
  • Serveerides tõsta lihatükid püreesupile ning kaunista rohelise salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks