Seenesupp (low carb)

Seenesupp (low carb)

Toiduained

  • India pähkel logo

    (43 tk) 43g

  • Šampinjon/Portobello

    (9 peotäit) 250g

  • Kookosrasv/õli

    (1 tl) 5g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.4 tk) 30g

  • Varsseller

    (1 tk) 40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  1. Pane India pähklid vette ligunema, et need muutuksid pehmeks.
  2. Tükelda šampinjonid ning prae poti põhjas tilgas õlis pehmemaks.
  3. Kalla seentele peale vesi ning lase keema tõusta. 
  4. Koori ja tükelda ülejäänud köögiviljad ning lisa koos naturaalse puljongikuubikuga potti.
  5. Keeda ca 10-15 minutit.
  6. Kurna vesi potist välja ning lisa pehmed India pähklid. Võid veidi keeduvedelikku alles jätta ja soovi korral supile lisada.
  7. Püreeri saumikseriga.
  8. Maitsesta soola ja Cayenne pipraga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks