Koorene pasta köögiviljade ja seentega

Koorene pasta köögiviljade ja seentega

Toiduained

  • Makaronid, täistera

    (0.6 kl) 50g

  • Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)

    20g

  • Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)

    (4 spl) 40g

  • Köögiviljad šampinjonidega (Härmavili) logo

    (0.5 pk) 190g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

Valmistamine

  • Keeda makaonid soolvees valmis ja kurna.
  • Kuumuta pannil õli ning lisa köögiviljasegu šampinjonidega.
  • Maitsesta soola ja pipraga. Võid kasutada ka muid meelepäraseid maitseaineid.
  • Kuumuta mõni minut ja lisa köögikoor.
  • Kui köögikoor on paksenenud, lisa ka makaronid, kuumuta korra läbi.
  • Serveeri pastat parmesanilaastudega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks