Koorene kartulivorm sealihaga

Koorene kartulivorm sealihaga

Toiduained

  • Kartul

    (1.3 tk) 190g

  • Sea välisfilee (rasva 5%)

    95g

  • Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)

    (5 spl) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.6 tk) 45g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1 tk) 50g

Valmistamine

  • Koori kartul ja sibul ning viiluta need.
  • Lõika sea välisfilee ribadeks.
  • Aseta sibul, kartul ja sealiha ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Vala juurde köögikoor ja sega kõik läbi.
  • Pane 220-kraadisesse ahju küpsema. Sega aeg-ajalt.
  • Kui toit on ca 20 minutit küpsenud, lisa tükeldatud marineeritud kurk ja sega läbi.
  • Küpseta veel ca 20 minutit või kuni liha ja köögiviljad on valmis.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks