Kohvi maitsega keefirikook

Kohvi maitsega keefirikook

Toiduained

  • Keefir (rasva 2,5%)

    (1.5 kl) 295g

  • Kreeka pähklid

    (9.5 tk) 19g

  • Õun

    (0.7 tk) 105g

  • Kaerakliid

    (0.5 spl) 5g

Valmistamine

  • Põhja tegemiseks purusta pähklid koos kaerakliide, õuna ja kaneeliga ühtlaseks massiks.
  • Suru see vormi põhja ja küpseta ahjus u 10 minutit 180 kraadi juures.
  • Keeda väike kogus kohvi.
  • Täidiseks vahusta keefir miksriga õhuliseks, maitseks lisa valmis kohvi, stevia, kaneel ja vanill.
  • Sulata natuke želatiini ja lisa see segule. Želatiinireegel on järgmine: 5 dl vedeliku tarrendamiseks võetakse 1 supilusikas želatiini. 1 želatiinileht vastab ½ tl želatiinipulbrile. 1 želatiinilehe kaal on 2 g. Vala täidis põhja peale ja hoia külmkapis 4 h kuni ööläbi. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks