Kohupiimamaius krõbeda leivapuru ja pohlamoosiga

Kohupiimamaius krõbeda leivapuru ja pohlamoosiga

Toiduained

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 5%)

    (0.5 pk) 100g

  • Kreeka jogurt (rasva 4%)

    (4.8 spl) 95g

  • leib, Fitlap täistera rukkileib (Leibur) logo

    (0.9 viilu) 30g

  • Kookospalmisuhkur

    15g

  • Pohlamoos (vähendatud suhkrusisaldusega)

    30g

  • Maapähkel

    (4 tk) 4g

Valmistamine

  • Pudista leib sõrmede vahel puruks ja pane puru kuivale pannile.
  • Lisa pool kookospalmisuhkru kogusest ja raputa peale kaneel.
  • Rösti leivapuru aeg-ajalt segades krõbedaks.
  • Sega kokku Kreeka jogurt, kohupiim ning ülejäänud kookospalmisuhkur.
  • Pane kausikese põhja kohupiima-jogurtisegu, seejärel pool pohlamoosi kogusest.
  • Raputa peale leivapuru.
  • Seejärel pane ülejäänud pohlamoos ja raputa peale maapähkli puru/tükikesed. (Võid eelnevalt ka maapähklitükikesi kuival pannil kergelt röstida.)
  • Serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks