Kinoasalat grilljuustuga

Kinoasalat grilljuustuga

Toiduained

  • Grilljuust, tomati-basiiliku (Nopri) logo

    60g

  • Kinoa

    (0.2 kl) 30g

  • Roheline salatisegu

    (4.7 peotäit) 80g

  • Tomat

    (1 tk) 80g

  • Värske kurk

    (0.3 tk) 80g

  • Palsamiäädikas

    (2 tl) 10g

Valmistamine

  • Keeda kinoa soolvees valmis. Soovi korral võid lisada keeduvette loorberilehe.
  • Pese salat ja köögiviljad.
  • Tõsta kaussi kokku salatisegu ning tükeldatud tomat ja kurk.
  • Lisa jahtunud kinoa. Kui soovid, võid seda ka soojana panna.
  • Maitsesta soolaga ning lisa palsamiäädikas. Sega korralikult läbi.
  • Lõika grilljuust 1 cm paksusteks viiludeks.
  • Aja grill või pann kuumaks. Õli pole tarvis.
  • Aseta grilljuustuviilud grillrestile või pannile. Anna juustule piisavalt ruumi, et kõik viilud saaksid ühtlaselt ja mõnusalt kuldpruuniks ning krõbedaks.
  • Lase grilljuustul praadida umbes 1-2 minutit ühelt poolt, kuni see muutub kuldpruuniks ja krõbedaks. Seejärel keera juustuviilud ettevaatlikult ümber ja prae ka teist külge samal viisil.
  • Serveeri salatit sooja grilljuustuga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.


Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks