Valmistamine
- Keeda kinoa soolvees valmis. Soovi korral võid lisada keeduvette loorberilehe.
- Pese salat ja köögiviljad.
- Tõsta kaussi kokku salatisegu ning tükeldatud tomat ja kurk.
- Lisa jahtunud kinoa. Kui soovid, võid seda ka soojana panna.
- Maitsesta soolaga ning lisa palsamiäädikas. Sega korralikult läbi.
- Lõika grilljuust 1 cm paksusteks viiludeks.
- Aja grill või pann kuumaks. Õli pole tarvis.
- Aseta grilljuustuviilud grillrestile või pannile. Anna juustule piisavalt ruumi, et kõik viilud saaksid ühtlaselt ja mõnusalt kuldpruuniks ning krõbedaks.
- Lase grilljuustul praadida umbes 1-2 minutit ühelt poolt, kuni see muutub kuldpruuniks ja krõbedaks. Seejärel keera juustuviilud ettevaatlikult ümber ja prae ka teist külge samal viisil.
- Serveeri salatit sooja grilljuustuga.
Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.