Kikerhernekarri krevettidega

Kikerhernekarri krevettidega

Toiduained

  • Kikerherned, konserveeritud, nõrutatud

    (13 spl) 130g

  • Kookosjook (rasva 17-19%)

    (2.5 spl) 50g

  • Krevetid, kooritud, toored

    80g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Lillkapsas

    (1.1 peotäit) 65g

  • Kirsstomat

    (3 tk) 40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Rohelise karri pasta

    5g

Valmistamine

  • Tükelda lillkapsas ja küüslauk peeneks ja prae oliiviõlis läbi.
  • Lisa krevetid ja prae veelkord korralikult läbi.
  • Maitsesta soolaga. 
  • Pane potti kikerherned, poolitatud kirsstomatid, kookospiim, rohelise karri pasta ja keeda segu paksemaks.
  • Rohelise karri pastat lisa järk-järgult. Tegemist on väga tulise tootega. 
  • Lisa maitse järgi ka karripulbrit ja meresoola. Kui tunned, et rohelise karri pasta andis juba piisavalt karri maitset, võid karripulbri jätta lisamata. 
  • Serveeri kikerhernekarrit lillkapsaseguga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks