Kevadrullid krevettidega

Kevadrullid krevettidega

Toiduained

  • Riisipaber

    (4 tk) 40g

  • Maapähklivõie

    (1.9 tl) 19g

  • Krevetid, kooritud, toored

    110g

  • Porgand

    (0.6 tk) 45g

  • Seesamiseemned

    (0.2 spl) 2g

  • Mesi

    (0.3 tl) 2g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

Valmistamine

  • Tükelda porgand ja kurk 6 cm pikkusteks ribadeks. 
  • Vajadusel kuumtöötle krevetid (võid kasutada ka kuumtöödeldud krevette).
  • Leota riisipaberit hetkeks kuumas vees ning tõsta see puidust lõikelauale.
  • Tõsta riisipaberi endapoolsesse otsa köögiviljad, krevetid ning basiilik (võid kasutada ka korianderit).
  • Tõsta alumine riisipaberi ots köögiviljade peale, seejärel mõlemad küljed ning rulli ettevaatlikult mõnusaks rulliks. 
  • Kastmeks sega kokku maapähklivõi, sojakaste, laimimahl, mesi, seesamiseemned ja vesi. 
  • Kasta rull kastmesse ja naudi. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks