Kartulisalat viineritega

Kartulisalat viineritega

Toiduained

  • Kanaviiner Fitlap (Nõo Lihatööstus) logo

    (3.4 tk) 85g

  • Kartul

    (1.1 tk) 160g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1.6 spl) 40g

  • Porgand

    (1 tk) 70g

  • Hapukurk

    (1.3 tk) 65g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 60g

  • Sinep

    (0.3 tl) 2g

Valmistamine

  • Keeda porgand ja kartul. Jahuta.
  • Haki kaussi kartul, porgand, hapukurk ja värske kurk.
  • Lisa hapukoor ja sinep ning sega. Maitsesta meelepäraselt.
  • Soojenda viinereid ahjus või pane mõneks minutiks kuuma vette.
  • Serveeri kartulisalatit viineritega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks