Kartuli-kanasalat juustuga

Kartuli-kanasalat juustuga

Toiduained

  • Juust (rasva 15%) logo

    40g

  • Kartul

    (0.9 tk) 130g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1.2 spl) 30g

  • Broilerifilee, suitsutatud (rasva 3,7%)

    50g

  • Kreeka jogurt (rasva 4%)

    (1.5 spl) 30g

  • Õun

    (0.3 tk) 40g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Sinep

    (0.1 tl) 1g

Valmistamine

  • Keeda kartul ja jahuta.
  • Koori kartul ning haki kaussi kuubikuteks.
  • Lõika võikesteks tükkideks ka suitsutatud kanafilee, õun, värske kurk ja juust.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa juurde hapukoor, Kreeka jogurt ja sinep (soovi korral võid sinepi ära jätta).
  • Sega kõik korralikult läbi ja serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks