Kartul hakkliha ja kukeseenekastmega

Kartul hakkliha ja kukeseenekastmega

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 95g

  • Kartul

    (1 tk) 155g

  • Koorene kukeseenekaste (Food Studio)

    (0.4 pk) 150g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Redis

    (4 tk) 55g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori ja keeda kartulid soolvees.
  • Koori ja tükelda sibul.
  • Prae sibul koos hakklihaga pannil õlis. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Viiluta kurk ja redis, maitsesta.
  • Kuumuta kukeseenekastet.
  • Serveeri kartulit hakkliha, kukeseenekastme ja kurgi-redise salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks