Karjuse pirukas

Karjuse pirukas

Toiduained

  • Bataat (maguskartul)

    150g

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 75g

  • Kreeka jogurt (rasva 5%) (Tere) logo

    (2.3 spl) 45g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Konservtomatid, purustatud

    40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori bataat ja lõika tükkideks, et keetmise aeg oleks lühem.
  • Koori ja haki sibul ning küüslauk.
  • Kuumuta pannil õli ja lisa sibul ja küüslauk. Prae mõned minutid.
  • Seejärel lisa hakkliha ja prae valmimiseni.
  • Lisa purustatud konservtomatid, sool, pipar, kuivatatud basiilik ja tilgake vett.
  • Kuumuta mõned minutid.
  • Püreesta keedetud bataat pudrunuia või kahvliga ning lisa sool, pipar ja kreeka jogurt. Sega.
  • Tõsta hakkliha-tomatkaste ahjuvormi.
  • Lao peale bataadipüree ning silu pealt ühtlaseks.
  • Küpseta ahjus 220 kraadi juures 5-10 minutit. Jälgi, et pealt kõrbema ei läheks!
  • Serveeri kohe.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks