Valmistamine
- Tee neid kaneelirulle vähemalt enda 2-3 kordne kogus.
- Keera ahi 200 kraadi peale.
- Sulata toorjuust koos riivitud mozzarellaga mikrolaineahjus.
- Osta poest juba valmis riivitud mozzarella, sest seal on vee sisaldus madalam.
- Sega korralikult, segu ei pea olema täielikult sulanud.
- Lisa kookosjahu, muna (NB! 200 g mozzarella kohta kasuta maksimaalselt 1 muna), vanilje, näpuotsatäis soola, küpsetuspulber, stevia.
- Kui kasutad erütritooli baasil steviat, vajad 200 g mozzarella kohta umbes 60 g magusainet. Küpsetuspulbrit 200 g mozzarella kohta umbes 1/2 tl.
- Sega korralikult läbi, et moodustuks kena päts.
- Tõsta päts küpsetuspaberile, suru näppudega laiali, seejärel aseta peale omakorda teine küpsetuspaber.
- Rulli õhemaks, kandilise ahjuplaadi suuruseks.
- Raputa peale kaneel (et kataks korralikult taigna) ja kookospalmisuhkur.
- Lõika umbes 3-4 cm laiused ribad.
- Rulli ribad rullideks.
- Tõsta rullid ahjuplaadele, vajuta kergelt lapikumaks.
- Aseta need külgepidi üksteise lähedale, siis ei vaju nad küpsetades laiali.
- Küpseta 200 kraadises ahjus 18-20 minutit kuldpruuniks.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!