Kanasupp spagettidega

Kanasupp spagettidega

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Makaronid, täistera

    (0.5 kl) 40g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Porrulauk

    (1 tk) 70g

  • Šampinjon/Portobello

    (3 peotäit) 70g

  • Porgand

    (0.5 tk) 35g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Riivi porgand ja haki küüslauk, šampinjonid, porrulauk ning ingver.
  • Pane pool kogust oliiviõli poti põhja ja pruunista selles tükeldatud toiduained.
  • Lisa juurde keev vesi ning keeda tasasel tulel 5-10 minutit.
  • Seejärel lisa juurde täisteraspagetid.
  • Keeda veel 10 minutit.
  • Tükelda broileri kintsuliha ning prae pannil õlis kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Kui liha on valmis kalla tükid supile juurde.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks