Kanasupp

Kanasupp

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    90g

  • Kartul

    (1 tk) 145g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (4 spl) 40g

  • Porgand

    (1.3 tk) 90g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 25g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Tükelda broileri kintsuliha sulle sobiva suurusega tükkideks.
  • Koori ja tükelda kuubikuteks kartulid, sibul ja porgand. 
  • Pruunista liha pannil tilgas õlis.
  • Vala peale vesi ning lisa kartulid, sibul ning porgandid.
  • Lisa ka loorberileht, sool ja pipraterad ning keeda seni kuni kartulid ja porgand on pehmeks keenud. 
  • Kõige lõpus lisa herned. 
  • Maitsesta tilliga, serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks